"The wind of change..."

En natts go' sömn gör mig pigg, glad och leende. Helt ny dag, helt nya äventyr. Vi får se vad som händer i skolan, vet att vi ska gå en halvmil iallafall, hmm, väldigt underhållande? Nej!
Tänk er att jag kommer slösa bort två timmar på något som är så tråkigt som att gå, två timmar som jag aldrig kommer återfå i livet. Det är ju hemskt egentligen vad man utsätts för, haha.
Vid halv två kommer Mami & Papi och hämtar upp mig, då ska vi ta våran tur till Örebro för att prata skit med psykologen igen. Det ska bli kul att höra vad hon har att säga, oftast något riktigt drygt som jag kan gå och fnissa åt i flera veckor!
Lägger ut lite bilder från gårdagen, när jag, skadade låret på cykeln, rev sönder en skolbok i ren protest och kastade sådär en 400 blad i ån och pussade på dom flesta älskade i min omgivning.


Hejhopp! Nu drar jag mig vidare mot Annas hus:)
Puss & Kram<3

Kommentarer
Postat av: Laila♥

Tack Malin vad söt du är :D göra idaG? =)

2009-08-20 @ 10:39:29
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: haha, eller hur xD fin blogg Malin :D

2009-08-20 @ 15:07:01
URL: http://amandamanderstedt.blogg.se/
Postat av: angelica

sv: tiihi. ;)



jasså?:O men gud så konstigt, hm.. Vad har du för internet? vanliga eller mozilla eller vad det heter?,o brukar vara att internet exploer krånglar :O får nog ta och fråga så det inte är så för alla, haha lite tråkigt då :O

2009-08-20 @ 16:44:32
URL: http://aangeeelica.blogg.se/
Postat av: Laila

nawh så mysig sommardag =)

2009-08-20 @ 18:12:33
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0