"Time to sleeeep..."

Nu har vi just skjutsat hem Malin och Melluh, lämnat av filmerna gjorde vi också samt skrek att " vi har fiskekort på Eskilstuna djurpark" till några vilt främmande människor. Fråga mig varken varför eller hur vi kom på den tanken. Den bara fanns där, katsching sa det och idé hade planterat sig i våra huvuden.
Morgonen blev stirrig, jag försov mig, kom för sent, hade dessvärre ingen lektion, gick till Anna och sov en stund, tillbaka till skolan, mötte upp Karin och Melluh, tittade på deras idrott, hämtade upp Malin, ner för att äta kinamat, hyrde film, köpte dricka, hem till Melluh, pratade lite med Leffe, skrattade, frågade om skjuts ut till mig, fick det, la oss framför en film, pratade om spöken, gick in, spelade sällskapsspel med föräldrar, kulkulkul, haha, väldigt rogivande!
Puuuh, det var dagen i stor drag...
Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon för att packa och fixa till mig, sedan bär det av till Åsbro där helgen ska spenderas med underbara människor, lovar mycket, mycket skratt!!
Bilder när jag kommer hem får vi innerligt hoppas på att det blir, men det är aldrig säkert, kanske äter jag upp kameran, tappar den i toaletten eller kör över den med bilen, allt är ju trots allt möjligt, speciellt min värld..
Godnatt och take care.
    
Puss & Kram<3

"Psykbrytsinlägget..."

Hemma från Örebro och psyket nu då, haha, uppmuntrande början på ett inlägg. Men det gick bra, var faktiskt inte så ansträngande som det brukar kunna vara. Vi var inne i stan och åt på la beguettè också, sallad idag igen. Nu blir det en nyttig tid framöver som gäller. Man vill ju inte dra bilsätet alltför långt bak när man ska ut och övningsköra!

Ikväll ska jag sitta uppe länge, tills ögonlocken tynger och iris blöder, för igår gick jag och la mig så tidigt att jag nästan förnedrade min egen årskull, och nej, jag avslöjar inte vilken tid!
För dom som är nyfikna och inte har någon tv, eller för dom som trasslat in sig i elstängslet till hagen, cyklat omkull och ligger handlös någonstans ute i det vilda, tagit en eller två supar för mycket och slocknat, eller gjort som min vän Tilda och skaffat sig en allergi för att skapa spänning i livet genom att i denna stund sitta i barnhörnan på akuten i väntan på att få komma in till läkaren och skära upp alla sår på benen ( notera nu att Tilda inte sitter på något sjukhus i nuläget, hon är hemma och har som sin vän Malin här, dvs jag, suttit som klistrad framför elektriciteten de senaste trettio minuterna). Anledningen till detta dragplåster är, eller korrekt stavat var Usain Bolt, som nyss slog världsrekord  på 200 meter!
Snacka om att han tjänade en slant på det loppet;O

Puss & Kram<3
 

"The wind of change..."

En natts go' sömn gör mig pigg, glad och leende. Helt ny dag, helt nya äventyr. Vi får se vad som händer i skolan, vet att vi ska gå en halvmil iallafall, hmm, väldigt underhållande? Nej!
Tänk er att jag kommer slösa bort två timmar på något som är så tråkigt som att gå, två timmar som jag aldrig kommer återfå i livet. Det är ju hemskt egentligen vad man utsätts för, haha.
Vid halv två kommer Mami & Papi och hämtar upp mig, då ska vi ta våran tur till Örebro för att prata skit med psykologen igen. Det ska bli kul att höra vad hon har att säga, oftast något riktigt drygt som jag kan gå och fnissa åt i flera veckor!
Lägger ut lite bilder från gårdagen, när jag, skadade låret på cykeln, rev sönder en skolbok i ren protest och kastade sådär en 400 blad i ån och pussade på dom flesta älskade i min omgivning.


Hejhopp! Nu drar jag mig vidare mot Annas hus:)
Puss & Kram<3

"I won't go..."

Ååhhhhhhh!
Fyfan, ursäkta alla fula ord, men jävlar vad sur jag är, förbannad också! Åhhhh! Jag tror jag ska spricka, nu har jag varit så himla glad hela dagen, precis som vanligt kommer tiden nu när allt blir skit och jag blir förbannad, dehär grälet som alltid dyker upp. Bråk om ingenting, men fan vad jobbigt det är, alltid samma sak varje dag, blir så när min energi tar slut, och tyvärr kan jag inte stoppa det heller, oavsett hur mycket jag försöker. Gråter gör jag också, vet att det låter patetiskt. Men för mig är det som att rensa kroppen, att få ut all skit som jag går och bär på. Usch, vad hemskt, nu vill jag bara härifrån. Tänker grina färdigt och komma tillbaka med nya krafter, med nya härliga känslor...

Puss & Kram<3

"Spotify..."

Ok, Spotify i all ära, men what's up med reklamen? Är det bara jag och Melluh som får tokspel och håller på att kikna av skratt när Amy MacDonald drar igång med sin skotska accent och säger något i stil med..."Seööörach aand Brouwsee"... eller kanske.."Weee looööööve SpoTTifYIE"!!!
Hahaha...helt underbart inövat och oerhört irriterande roligt:)

Puss & Kram

"It's not your fault that you died..."

Sitter med Anna här och nu. Morgonen har hittills bestått av att jag skrikit åt min lärare, men det var inte jag som började säger jag bara! Han tog nog inte så illa upp, det var ju inget personligt, snarare var det jag som tog åt mig av det han höjjade om. Men jag är van, härdad, jag står ut. Tog ett djupt andetag och började istället skratta för att muntra upp stämningen i klassrummet:)
Snart ska vi gå iväg och äta, vet inte riktigt vad det blir, men något måste vi allt få i magen. 
I eftermiddag eller senare ska jag nog med Tilda till Hallsberg och kolla på match, det blir nog lika kul som vanligt, om jag inte blir så fasligt trött som jag brukar bara, men den risken får man allt ta...


Puss & Kram

 

"If there was a dream..."

Oj, vilket väder, så underbart!
Sitter här och fryser lite, men solen skiner ute så jag ser inte negativt på saken.
Jag är mer taggad än igelkotten under verandan idag tror jag, stackars Anna och Linnèa, vad dom kommer få det jobbigt , det känner jag på mig redan nu. Haha, vilken tur att dom älskar mig i varje fall!

Puss & Kram<3

"Never leave me..."

Nu är jag superdupertrött. Så snart, om en liten, liten stund blir det sängen för min del. Ont i rumpen har jag också, allt är inte fel ikväll, men mycket har varit!
Å andra sidan har det gått en hel dag utan minsta gnäll från min sida, Mami var överlycklig när hon skulle gå och lägga sig. Hon var till och med framme och skulle krama om mig. Det är inte varje dag något sånt händer, både hon och jag är stolta, och med all rätt:)
Dum som jag är längtar jag redan tills imorgon. Eller redan och redan, att jag längtar över huvut taget är väl ett under för någon i min ålder, haha, men det är så sant som det är sagt. Underbara människor skapar ett underbart liv, så är det bara!

Puss & Kram<3

"There's a life inside of me..."

Jag kom precis hem från Örebro, mätt och belåten. Petra och jag tog en sallad och gick sedan för en fika. Hon hittade tyvärr inget klädesplagg som tilltalade henne nog för att hon skulle öppna plånboken. Lite synd var ju det!
Nu börjar jag känna att första skoldagen har tagit ut sin rätt, ögonlocken tynger. Jag ska umgås lite med datorn och musiken, försöka lugna ner mig lite yttligare.
Hela dagen har jag varit stirrig, hur glad som helst, hoppat upp och ner, jag vet att många önskar att det fanns en stoppknapp någonstans. Ibland gör jag det jag med. För sedan efter några timmar av fart och fläng är jag helt slut och energin är totalt borta, som nu alltså. Tur att musiken kan hålla mig i schack, den lugnar positivt:)


En bild från gårdagen, jag och min Ünderbara Melluh<3
Puss & Kram

     

"Because anything's better than alone..."

Sov som sagt hos Melluh inatt, gick upp runt sju och gjorde mig i ordning. Är i skolan just nu, väldigt roligt att träffa alla vänner igen. Jag är faktiskt jäkligt glad över att jag är tillbaka nu efter att man äntligen tagit sig hit. Mitt nya schema är absolut underbart, jag slutar innan tre varje dag, halv tolv, halv ett, halv två och halv tre. Så det känns perfekt i nuläget.
Senare ska jag hämta upp mina saker hos Melluh och efter det åker jag med Petra till Örebro, har ingen aning om vad hon ska göra där men jag ska i allafall titta på mig' hängandes upp och ner på en reklamaffisch, haha, så får vi se hur det ser ut:)
Nu ska jag tillbaka till vännerna och störa ett tag till innan dagen' tar slut...

   
Puss & Kram<3

 

"How my life got twisted upside-down..."

Har varit en superdag med skratt och galna händelser, min wünderbara vän Melluh skapar glädje åt mig och denna värld. Imorgon ska vi upp tidigt för att reda ut håret och täcka över hyn, så vi kan visa oss offentligt igen efter dagens galenskaper. Kommer bilder som visar på att vi varken är smarta, snygga eller direkt attraherande. Vi bara är, som vi alltid varit:)
Skolan börjar som vanligt alldeles för tidigt, men vad gör man inte för att bringa lärarna lite glädje, som att komma i tid?


 
 
Puss & Kram<3

"I just want you..."

Nu sitter jag här i Melluh's säng och bökar med mina alltför tighta byxor. Ojoj, säger jag bara, watch out!
Har varit nere på stan och ätit kinamat, köpt mascara, hårspray, intimprodukter och lite annat skoj:) Var hos naprapaten som jag nämnde tidigare, det gick bra, Melluh fotade hela tillställningen, så en bild blir jag väl tvungen att ladda upp senare.
Snart ska vi ut på landet och hämta lite grejer hos mig innan vi drar oss tillbaka in igen, jag stannar här över natten. Det blir en bra sista natt innan skolan drar igång, vi ska göra ansiktsmålningar och fota:) Får se hur det urartar...
Puss & Kram<3

"I'm lying here..."

Fixad och klar, ska ner till Melluh nu & titta på när hon sminkar sig, vilket verkar oerhört trist, men kan i vissa fall vara riktigt underhållande. Sen ska vi vidare till naprapaten och jag ska få min rygg knäckt, gud vad skönt det ska bli att slippa känna sig stel som en lycktstolpe.
Efter det är det bestämt att hon, jag, Karin, Anna och troligtvis Tilda äter pizza. 
Melluh fotar Tilda efter pizzan och jag hänger nog på. Ikväll är det träning, men jag tror jag hoppar den, med tanke på ryggen. Vi får se om det hinner bli nån mer uppdatering innan natten, det tror jag nog föresten...

Kelly Clarkson - Already gone
 
Puss & Kram<3

"You're my only hope..."

Så kvällen tillbringades i soffan med en bunke popcorn i famnen, framför en film som jag motvilligt måste medge att jag sett alldeles för många gånger i mitt liv. Det är absolut en av mina favoriter, och jag vet att jag inte är den enda som instämmer på mina egna resonemang. Det finns nog en hel drös tjejer där ute som älskar den här filmen lika mycket som mig, och för alla er som inte sett den, Se den för guds skull! 

A walk to remember

Nu säger jag godnatt också, sov gott allesammans!
Puss & Kram<3

"I ain't never gonna shut you out..."

För ett par timmar sedan kom Morgan (min äldsta bror) förbi med barn och allt. Mami var såklart framme på stört och skulle ta kort på barnaskaran. Händer väldigt sällan att vi är samlade på ett och samma ställe precis samtidigt. Så nu skulle det blixtra tyckte hon:)
I denna stund sitter jag här med huvudvärk som jag skyller på Mami och kameran, ajaj, måste gå och knapra på ett par tabletter tror jag. Sen blir det nog att se en av alla nya filmer jag köpte på Gekås när vi var i Ullared. Jättebilligt med film, så det blev några stycken!

Puss & Kram<3

"Don't know what I would do without you..."

Som jag sa tidigare, så har Peter kommit hem:) Han brukade alltid köpa med sig någonting varje gång han fick ledigt och kom hem till Sverige förut. Ofta parfym eller liknande. Men denna gång hade han glömt och fått något slags 'dåligt samvete' på grund av det. Jag hade inte väntat mig nån present eller något över huvud taget, men han gick in hos sin favoritfrisör i Örebro och köpte ett presentkort till mig där istället. Så snällt:)
Plus att han tipsade mig om en låt, jag lyssnade en gång och är som besatt nu efter bara nån timme...




3 Doors Down - Landing in London

Puss & Kram

"I want you to know..."

God morgon, god morgon. Vaknade precis till liv, steg ett. Steg två blir att ta sig in i duschen,  men jag vill inte, det är alltid så kallt och obekvämt alldeles efter att man stigit upp. Steg tre, hmm, måste vara att klä sig, alltid lika jobbigt det med. Jag har så oändligt mycket att välja bland, brukar stå halvt panikslagen och vela fram och tillbaka i evigheter. Haha, vilket fruktansvärt jobbigt liv jag har, vilka enorma, livsviktigt beslut! Det är inte alltid lätt...

När jag sedan är 'fit for fight', ska vi hämta upp Peter (min bror) på stationen. Det ska bli så roligt att få se honom igen. Som jag har längtat, det är nästan så jag undrar hur han ser ut efter all denna tid. Han blir hemma i Sverige i tre veckor, räknat från i Onsdags tror jag, sedan lämnar han mig och åker tillbaka till Kosovo. Så det är bäst jag umgås så mycket att jag blir alldeles matt på honom medans han är hemma, då kanske längtan efter att han ska komma tillbaka inte blir så himla stor när han har åkt igen!
Pusss & Kram<3

"Am I dreaming..."

Mitt i natten sitter jag här i mörkret, varför? Jo för att jag bor i ett spökhus och mår på något sätt bäst här framför datorn. Vet inte riktigt varför, det bara är så.
I förrgår när jag skulle gå och sova var jag så rädd att jag var tvungen att gå in till mina föräldrar. Jättejobbigt, jag menar, jag är ju för sjutton 16 år gammal. Spöken under sängen och monster i hörnen är något för småttingar. 
Aldrig har jag varit rädd för något 'overkligt', men nu de senaste veckorna har jag haft det riktigt jobbig. Jag inbillar mig saker hela tiden, "någon står och tittar på mig i fönstret", "jag kan inte vända mig om för jag vill inte se vad som finns där", "Malin fortsätt blunda så slipper du se honom".
Massa sånna tankar hela tiden och allt efter att jag sovit i min brors lägenhet en natt, och vet, är helt, absolut helt säker på att jag såg en man med vitt ansikte stå en decimeter ifrån mig och titta mig rakt in i ögonen när jag vände mig om, för att sedan bara nån sekund senare vara borta. Fy vad jobbigt det var, det är jobbigt att oroa sig såhär mycket hela tiden. Mina nerver klarar mycket, men är inte gjorda av stål...

Något som gör att man blir avslappnad oavsett humör är väl endå musik, det måste alla hålla med om?!
Jag har hittat nattens vaggvisa, den är ett måste att lyssna på nu om jag inte ska behöva inbilla mig att jag ser hur dörren stängs utan anledning eller känna vinddraget efter att någon passerar mig i trappen, eller liknande...
Usch och fy, jag hoppas verkligen jag kommer över dehär.
Nu får jag säga Go'natt i allafall, så jag orkar upp imorgon:)  


 ONCE Soundtrack - If you want me

"Some are running scared..."

Jag kan verkligen inte sluta, har nästan tittat på varenda klipp som finns på nätet nu skulle jag tro. Om och om och om igen...
Men vad spelar det för roll? Jag blir ju så lycklig av att se dem:)


"- At this moment, there are sixbillion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand,
six hundred seventy one people in the world.
- Some are running scared.
- Some are coming home.
- Some tell lies to make it through the day.
- Others are just now facing the truth.
- Some are evil men, at war with good.
- And some are good, struggling with evil.
- Six billion people in the world, six billion souls, and sometimes..
- All you need is ONE..."


Puss & Kram

"All I wanna say is that they don't really care about us..."

   KärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärleK



Nuuu, som jag har väntat, äntligen har Petra kommit hem. Hon har skickat bilderna vi tog när vi var i Smögen förra veckan. Det var första gången jag var där och gud vad roligt jag hade. Petra och Karin (Petras mor) är bara för underbara, jag skrattar ofta, men så mycket som jag skrattade förra veckan har jag nog aldrig gjort förut. Lyckligare kan man nästan inte bli, fint ställe, fint hus, fina människor och jättegod mat:)   
Puss & Kram<3

"One tree hill..."

För alla som på något sätt lyckats undgå hur besatt jag är av One tree hill så kan jag berätta det för er nu.
Det skapas många fina saker här i världen, men enligt mig så tar denna serie priset, borde toppa listan som ett av världens sju underverk, för gud som jag har skrattat och gråtit floder åt dessa underbara människor.
One tree hill är som magi, underbart helt enkelt!
Och för alla er som vill men inte redan visste så har serien säsongspremiär på kanal 5 den 13 September 18.05:)     

 
"- Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred. How did it find us?
- Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us?
- That we now send our children into the world like we send young men into war, hoping for their safe return.
- But knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way?
- Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness.
- Does this darkness have a name? Is it your name?"


Puss & Kram

"It started out as a feeling..."

Här är några bilder från igår kväll, vi hade rrroligt. Jag som annars är en väldigt, väldigt lugn person, var lite olaglig sådär på kvällskvisten, hahaha, men vad gör man inte för sina vänner liksom? Emmy tyckte jag var en säker bilförare och det känns ju tryggt inför körlektionerna som jag ska börja ta om ett litet, litet tag. Eller ja, om mer än ett år. Men låtsas man att tiden går fort kanske man kan lyckas inbilla sig själv att den gör det också:)




                                                                                                  

"You can try..."

Kom nyss hem, anlände på cykel. Usch. För att vara totalt otränad är jag inte alltför utmattad. Det enda problemet är musklerna i sig, de har inte förstått att det gör ont när de krampar. Handboll är i grunden inte det minsta roligt, men gud så kul det är med lite sällskap, då kan man ignorera smärtan:)
Nu måste jag byta kläder och fräsha upp mig lite, sen ska jag nog se om jag får tag på Malin. Henne har jag ju inte sett på evigheter så det är lite i sista minuten nu känns det som!
Puss & kram<3

"Sky's the limit..."

Tidigt,tidigt, lööördag:) Har precis gjort mig i ordning, duschat ur mitt smutsiga hår och packat träningskläderna. Nu måste jag äta lite frukost och sedan ska jag iväg till hallen. Kommer nog inte därifrån förens efter fyra, fem timmar kan jag tänka mig, usch, så fruktansvärt jobbigt, haha.
Ikväll kommer bästaste Petra hem efter sina två  veckor i Smögen, så snart måste jag väl träffa henne med:)
Puss och kram 

"Is that alright..."

God morgon, sitter och försöker förstå mig på dehär mitt i natten. Inte alltför lätt, men det går framåt. Även fast jag inte vill eller behöver så måste jag nog ta och göra mig i ordning för sängen nu, såhär 02:38:P
Har handbollsträning imorgon och måste upp i tid, vilket är runt 08:00, eller nåt sånt. Vet inte vilken tid det börjar, har som vanligt glömt bortXD
Men lite sömn är bättre än ingen alls, så för alla er (som antagligen inte är så många vid den här tidpunkten på dygnet) som är vakna kan jag bara säga God natt och sov så gott...
Puss & Kram 

"The only thing I ask of you..."




"Här är två av alla bilder Melluh tog på mig igår, min favoritfotograf, jätteduktig är hon:)"
Puss & kram

"Boktips..."

En av de bästa böcker jag någonsin läst, tro mig, även halvt blinda personer kommer få svårt att sluta läsa. Denna självbiografi är dock inget för känsliga...



"Stuarts högsta önskan var att hans far skulle älska honom, men han fick veta att han var för stygg för att vara värd att älskas. När David Howarth sattes i fängelse för att sexuellt ha utnyttjat Stuarts yngre systrar insåg ingen att han även utnyttjat Stuart, förrän den dag då han försökte igen och Stuart slog tillbaka på det enda sätt han kunde."
Puss & kram

"When everybody ran..."

Finaste låten just nu, lyssna, gud vad jag älskar den<3
Puss & kram

"You're not in this movie..."

Jaha, så nu har jag varit nere på stan och shoppat runt lite också. Boken blev hämtad & pengarna uttagna, men sen måste man ju äta, så jag och Mami var inne och köpte lite kräftor, bröd och annat gott. Kom ju på att det är kräftfiske nere på stan ikväll och eftersom jag har planer på att vara hemma och gosa med vänner kan jag ju inte befinna mig live på plats med kräftor och folk, så då tyckte jag att tanken att fira dethär med skaldjur hemma var en riktigt hit:)
Problemet nu blir bara hur jag ska kunna tina upp kräftorna tills klockan fem, haha, jag får väl steka dom på spisen om inte annat! Allt går att lösa:)
Melluh har by the way varit så himla snäll och fixat spotify åt mig nu, finually:) Så nu har jag fullt upp med att lyssna på nya favoriter...
Puss & kram<3

"Marching down the street..."

Har gjort mig i ordning för dagen nu, allt på plats! Toppen, nu ska jag ner på stan och hämta ut pengar till Mami och samtidigt  låna en ny bok. To det eller ej, men Malin har faktiskt börjat läsa på allvar nu. Skitkul är det ju, lite osocialt dock. Men bor man på landet kan man nog komma undan med att läsa ett par böcker i månaden.
 Ikväll kommer Melluh och Emmy ut för att titta på film och umgås, blir great!! Men vet inte än vilken film det ska bli? Det får bli dagens bekymmer, att komma på en bra film assåXD!
Puss & kram<3


"This is not what I do..."

Jaha, idag sov jag ut ordentligt, eller egentligen inte, vaknade tio av att klockan ringde. Upp och hoppa blev det vid elva, in i duschen och sen ut i regnvädret för att möte Melluh. Sedan hem till mig för att fota lite, haha, herregud säger jag bara. Kul hade vi nog i allafall, det tror jag allt jag kan säga:)
Senare begav vi oss hem till henne för att titta på hur bilderna blev och Melluh var föör snäll och hjälpte mig med denna blogg. Jag som inte är alltför smart klarar ju inte av sånna hära tekniska saker som att skapa bloggar och allt var det är on my own, så att säga. 
Senare iväg till träningen för att spana in läget och efter det hem igen. Nu sitter jag här mätt och belåten och är, för alla er som vill veta, fruktansvärt glad utan någon som hellst anledning. Guess that's just me:) Kul med glada människor, kul med mig. Så för tillfället trivs jag med att sitta här för mig själv och ha roligt åt ingenting....
Puss och kram<3 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0